Daniela Bursaşiu debordează de energie. De aceea, în fiecare zi după orele de muncă fuge către activităţile ei relaxante.

Frumoasa de 24 de ani spune că e musai să-şi păstreze tonusul şi formele în cea mai bună condiţie.Pentru a avea o apariţie seducătoare de fiecare dată, orădeanca merge de câteva ori pe săptămână la sala de fitness, învaţă mişcările pasionalului salsa, iar apoi se abandonează masajelor de relaxare. Iar logodnicul nici nu se plânge de capriciile fetei...

Stăpâna banilor

Daniela a terminat anul trecut Facultatea de Ştiinţe Economice, profilul Marketing. După ce s-a văzut licenţiată, a şi găsit un loc de muncă în domeniu, iar acum este economistă la o firmă de construcţii.

Fiindcă cifrele pot fi adesea plictisitoare, bruneta profită de orice ocazie pentru a ieşi din monotonie. Iar cum e o domnişoară "calculată", îşi programează fiecare minuţel din timpul liber. Aşadar, după ora patru, merge ba la înot, ba la masaj relaxant, sesiuni plănuite de 2-3 ori pe săptămână. Iar sfârşitul zilei o prinde fie la sala de dans, unde, timp de două ceasuri, învaţă salsa, fie la cea de fitness. "Nu mă simt bine fără sport, pentru că sunt o persoană activă", explică mignona.

Pozează în mireasă

După un aşa maraton, e greu de crezut că Daniela mai are timp şi de altceva. Totuşi, are un prieten de doi ani şi plănuiesc o nuntă de pomină pe vara viitoare. "A fost dragoste la prima vedere", mărturiseşte frumoasa. Cât despre clipele puţine pe care apucă să le petreacă împreună, se declară norocoasă, căci se poate baza oricând pe logodnicul ei răbdător. "Adi mă înţelege şi ştie că n-aş putea trăi fără pasiunile mele".

La loc de frunte printre acestea este modelingul, mai exact activităţile de fotomodel, pentru că, recunoaşte ea, pe catwalk nu poate păşi din cauza înălţimii. Deocamdată nu a semnat cu vreo agenţie, însă a colaborat cu cea a lui Marius Molan pentru un portofoliu fierbinte, în lenjerie intimă şi haine casual. "Visez să pozez pentru branduri cunoscute", zice Daniela. După cum arată primul shooting nici n-ar fi exclus...


 

DANSATOAREA
Daniela Bursaşiu
vârstă: 24 ani
ochi: negri
zodie: Balanţă
înălţime: 1,62 m
măsuri: 85-58-87
greutate: 47 kg
hobby: înot, salsa