Inspirat de miscarile de dans si de tinutele lui Michael Jackson, un fan din Taiwan s-a gandit sa creeze niste sperietori de ciori speciale.

Barbatul a luat cateva bucati de lemn, cuie, o palarie a la Michael si cateva haine asemanatoare celor pe care le-a purtat megastarul si a realizat sperietori de ciori, ca sa alunge pasarile nedorite de pe culturile de cereale.

Nu stim daca taiwanezul a fost inspirat de filmul `The Wiz`, in care Michael Jackson a interpretat chiar rolul unei sperietori de ciori. Cert este ca prin creatiile sale Lee, in varsta de 30 de ani, doreste sa-i aduca un omagiu regretatului artist.

Localnicii din regiunea Changhua s-au amuzat de sperietorile create de Lee, insa parintii tanarului nu au fost la fel de incantati.

Bunicul meu a tipat la mine. A spus ca spiritul lui Michael va veni sa ne bantuie, dar eu cred ca ar fi placut daca Michael ne-ar vizita, a marturisit Lee.

Pana acum, fanul lui Michael a realizat doua sperietori de ciori si lucreaza la a treia.

Taiwanezul este decis sa creeze tot mai multe, pe masura ce fanii lui Michael Jackson vor fi interesati de sperietorile sale.