O carte despre viaţa megastarului Michael Jackson, scrisă de bodyguarzii săi, dezvăluie că artistul a avut o iubită româncă. Cartea urmează să fie lansată de cele două gărzi de corp care i-au fost alături lui Michael, până la moartea sa, în 2009.

Jackson ar fi cucerit-o pe românca Felicia prin bodyguarzii săi, pe care chiar el îi trimitea la vânătoare de femei.

Tânăra a declarat public, în urmă cu doi ani, că s-a iubit cu Michael Jackson. "Indiferent că mă crede cineva sau nu mă crede, a fost la sufletul meu! Am fost prieteni 2 ani şi 9 luni", spunea Felicia, la Acces Direct.

Deşi iniţial nu o prea credea nimeni, acum povestea Feliciei pare să prind contur. Câteva extrase dintr-o carte incendiară despre viaţa intimă a lui Michael Jakson, care va fi publicată în curând, susţin că megastarul s-a iubit cu o est-europeană, pe care chiar bodyguarzii lui au agăţat-o, pentru el!

Felicia susţine că l-a cunoscut pe Michael la Londra. Apoi românca a călătorit frecvent în America, ori de câte ori Michael o chema. În cartea care face valuri peste Ocean, deşi nu a fost încă lansată, scrie de asemenea că iubita est-europeană primea şi daruri preţioase şi locuia la un hotel de lux, unde Michael o vizita.

Volumul despre cuceririle starului pop, dar şi despre viaţa lui de familie, despre copiii şi ultimele clipe ale lui Michael Jackson va apărea pe piaţă în luna iunie.