Liderul formaţiei Şuie Paparude, Mihai Câmpineanu, cunoscut ca Michi, este în stare gravă la spital, după ce, imediat după ce trupa şi-a încheiat evoluţia la un concert la Timişoara, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a căzut ca secerat.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, artistul în vârstă de 40 de ani le-a spus colegilor săi că are dureri puternice în piept şi apoi s-a prăbuşit, în cădere lovindu-se la faţă.

Colegii şi organizatorii concertului au sunat imediat la 112, iar un echipaj al SMURD l-a transportat la Spitalul Municipal Timişoara, unde, scrie sursa citată, "doctorii de la urgenţe s-au chinuit să îl resusciteze". "Potrivit acestora, Michi de la Şuie Paparude a suferit un infarct", mai scriu jurnaliştii timişoreni.

Colegul de trupă al lui Câmpineanu a precizat că de vină pentru incident "sunt stresul şi oboseala". "Cu o zi înainte am avut concert în Arad, apoi la Timişoara. S-a stresat mult şi cu lansarea noului videoclip al trupei pe care am organizat-o tot aici, în concert la Timişoara. Era foarte foarte obosit", a precizat Mihai Dobre.

Artistul a fost transferat de la Clinicile Noi la Institutul de Boli Cardio Vasculare de la Pădurea Verde.