Primăria Municipiului Oradea organizează împreună cu Palatul Copiilor şi Elevilor Oradea două spectacole pentru iubitorii de muzică şi dans.

Pe 1 martie, de la ora 17, la Sala "Florica Ungur" (fosta ARLUS), va avea loc un spectacol de dans modern, muzică şi teatru intitulat "Adiere de primăvară", susţinut de elevii de la cercurile de specialitate din cadrul Palatului Copiilor, însoţiţi de profesoarele lor.

Mai exact, este vorba de micuţii de la cercul de showdance coordonat de prof. Anca Hulujan, cercul de canto coordonat de prof. Dana Maria Oprescu, cercul de gimnastică aerobică al prof. Andreea Vidaci, cercul de teatru al prof. Otilia Bejan şi cercul de balet coordonat de prof. Luminiţa Morar.

De 8 Martie, Palatul Copiilor pregăteşte şi un spectacol de muzică şi dansuri populare, susţinut de ansambluri de dansuri populare, solişti şi grupuri de muzică şi dansuri populare coordonate de profesorii Ana Maria Gal, Alina Muţ, Petru Ţinca, Vălean Vlad şi Marcu Marius, evenimentul fiind organizat sub coregrafia profesoarei Florica Negrău. Spectacolul va avea loc la Sala "Florica Ungur", de la ora 16.

Intrarea la cele două spectacole, organizate în baza unui parteneriat încheiat luna aceasta între Primărie şi Palatul Copiilor, este gratuită.