Colegiul Național Onisifor Ghibu înscrie încă o reușită în palmaresul competițional din acest an școlar.

Cei mai mici fotbaliști ai școlii la Olimpiada Națională a Sportului Școlar au reușit să obțină locul I la faza zonală și s-au calificat la etapa națională a sportului-rege.

Echipa școlii, formată din elevi de clasele a III-a și a IV-a (Judea Denis, Opriș Eduard, Secară David, Burduja Alex, Burduja Victor, Vaiaș Luca, Cozman Stelian, Capotă Luca, Boldiș Ștefan, Pop Ianis, Iancu Darius și Purdea Ioan) a trecut toate cele cinci etape ale competiției pentru a dovedi că este cea mai bună din cele cinci județe ale Transilvaniei de nord-vest.

După ce a câștigat faza pe grupe, echipa s-a detașat la faza municipală, a concurat apoi cu cele mai bune echipe din județ, pe care le-a depășit valoric și a ajuns la faza zonală transilvăneană, desfășurată în 3 mai la Zalău. De aici, s-au întors acasă campioni, hotărâți să continue pregătirea pentru provocarea ce se va desfășura la București.

Micii fotbaliști și antrenorul lor, profesorul Valeriu Laslău, promit că vor da tot ce pot pentru ca la etapa națională să se scandeze la premiere numele colegiului pe care îl reprezintă.

De asemenea, antrenorul lor se declară încântat de prestația sportivilor care au dovedit determinare, forță, echilibru emoțional și fairplay pe tot parcursul meciurilor.

Fotbaliștii au fost aplaudați și de colegii lor vineri, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în curtea Colegiului Onisifor Ghibu.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!