Deşi s-a consemnat un joc echilibrat, formaţia orădeană FC Bihor a cedat cu scorul de 2-4 ultimul joc pe care l-a disputat la Satu Mare în cadrul turneului zonal al Memorialului Gheorghe Ene, competiţie rezervată copiilor născuţi în anul 2004.

Formaţia "roş-albastră" a întâlnit vineri echipa CFR Cluj, cea care, prin această victorie şi-a asigurat calificarea pentru turneul final al competiţiei.

La pauză scorul a fost egal, 2-2, iar golurile orădenilor au fost reuşite de Kovacs Mark şi Aris Morar.

În cealaltă dispută a ultimei etape de la turneul zonal de la Satu Mare, Plimob Sighet şi formaţia gazdă, Juniorul Satu Mare au remizat cu scorul de 1-1.

În clasamentul final al turneului, cu o victorie, un rezultat de egalitate şi o înfrângere, FC Bihor, echipă pregătită de antrenorul Marius Suciu, a încheiat pe locul II. Pe poziţia a III-a s-a situat Juniorul Satu Mare, iar pe IV, Plimob Sighet.

Pentru faza finală a memorialului Gheorghe Ene, faza programată la sfârşitul săptămânii viitoare şi la care vor participa 8 echipe, s-a calificat din turneul sătmărean doar CFR Cluj.

Pentru FC Bihor au evoluat la acest turneu: Răzvan Sime - Horia Lazăr, George Mada, Antonio Hadade, Patrik Gînţe, David Pop, Aris Morar, Andrei Zodi, Kovacs Mark, Andreas Ştiubea, Dominic Bot şi Bogdan Mitrea. Antrenor este Marius Suciu, iar coordonator al Centrului de Copii şi Juniori de la FC Bihor, Călin Cheregi.

De menţionat evoluţia constant bună a portarului Răzvan Sime, care a fost unanim apreciată de cei prezenţi la turneu.

"Echipa a avut o evoluţie frumoasă. Sunt nişte copii talentaţi, care promit în acest moment, chiar dacă s-au clasat pe locul II. Sunt nişte jucători care pot face performanţă", a declarat, la finalul turneului, antrenorul coordonator al Centrului de Copii şi Juniori de la FC Bihor, Călin Cheregi.

Această grupă de copii, cu jucători născuţi în anul 2004, s-a format în urmă cu doar un an.