Era Shopping Park dedică weekend-ul acesta tinerilor talentaţi din Oradea, care au câştigat premii importante la concursuri naţionale şi internaţionale. Centrul comercial va găzdui sâmbătă, între orele 12 şi 15, mai mulţi laureaţi ai Festivalului Mamaia Copiilor vor vor susţine un spectacol şi vor fi răsplătiţi pentru meritele lor cu premii şi diplome de onoare.

Astfel, pe scenă vor urca Alexandra Ruge, cântăreaţa care a primit în acest an trofeul Mamaia Copiilor la secţiunea interpretare, Trio Junior, trupă formată din Ana-Maria Mihăieş, Alexandru Cristea şi Florena Sandro, care a câştigat premiul întai la Cerbul de Aur Junior în 2009 şi trupa Meda Music, formată din 20 de copii de toate vârstele care plănuiesc un recital special.

Tot sâmbătă, copiii vor putea să participe la atelierul "Cadouri pentru cei Mici şi Mămici", în cadrul căruia se vor putea confecţiona bijuterii şi pentru ei sau pentru mamele lor.

În cadrul atelierului de creaţie se va organiza şi o tombolă, iar micuţii vor putea câştiga pentru mămicile lor trei seturi formate din colier şi brăţară oferite de magazinul Xandra.

Evenimentul dedicat copiilor talentaţi din Oradea este primul dintr-o serie de astfel de acţiuni pe care Era Shopping Park le va dedica celor mai reprezentative figuri locale sau oamenilor care aduc o imagine pozitivă oraşului.