Echipa cu jucători născuţi în anul 2003 de la Centrul de Copii şi Juniori al clubului FC Bihor, antrenată de Sorin Pop, a participat la Zalău, la o competiţie de 10 formaţii, dotată cu Cupa "Viitorul".

Deşi echipa orădeană a fost singura din turneu compusă din jucători născuţi în anii 2003 şi 2004, restul fiind echipe cu jucători din 2002, aceasta a avut o frumoasă evoluţie, terminând turneul pe locul II, după ce a disputat finala, pe care a cedat-o cu 0-2 în faţa gazdelor, de la Viitorul Zalău.

În faza grupelor, FC Bihor 2003 a fost repartizată într-o serie cu Viitorul Zalău, Atletic Gurghiu, United Cluj şi Sporting Iaşi. Din grupa B au făcut parte: FC Mara Baia Mare, Junior Câmpulung Moldovenesc, Atletico Arad, CSMS Iaşi şi Plimob Sighet.

În prima partidă, FC Bihor a învins Sporting Iaşi cu scorul de 3-0, în meciul al doilea s-a impus tot la trei goluri diferenţă, cu 5-2 în faţa celor de la Atletic Gurghiu, iar în jocul al treilea a câştigat la scor de neprezentare, cu 3-0 în faţa clujenilor de la United.

În fine, în ultima dispută de grupă, echipa orădeană a fost învinsă de Viitorul Zalău cu 4-0 şi a ocupat locul secund în serie.

În semifinale, elevii lui Sorin Pop au întâlnit formaţia din Câmpulung Moldovenesc, pe care au învins-o la loviturile de departajare, cu 8-7, după ce la finele timpului regulamentar de joc scorul a fost egal, 3-3.

În finală, "roş-albaştrii" au dat din nou peste gazde, care s-au impus din nou, acum cu 2-0 şi au câştigat competiţia. FC Bihor a obţinut însă o onorantă poziţie a doua.

"A fost o competiţie reuşită, în compania unor adversari valoroşi, ceea ce ne dă o mare încredere pentru competiţiile viitoare. Meciul cu Viitorul Zalău s-a desfăşurat în nocturnă, la ora 21.00, fapt inedit pentru tinerii noştri jucători", a declarat, la final, antrenorul Sorin Pop.

Tehnicianul orădean s-a bazat la acest turneu pe jucătorii: F. Bodea, E. Nergheş, R. Avram, Kovacs M., a. Morar, Higyed E., N. Vidican, R. Chindlea, C. Ulici, D. Pop, V. Şarba, R. Meleg şi A. Creţ.

De precizat că jucătorii Casian Ulici şi Aris Morar au reuşit să înscrie fiecare câte 4 goluri, iar Flaviu Bodea a fost desemnat cel mai bun portar al turneului.