La ERA Shopping Park şi weekendul trecut a fost unul plin cu evenimente şi surprize atât pentru micii vizitatori ai centrului comercial, cât şi pentru cei mari.

Duminică, de la ora 11, o mulţime de copii s-au adunat pentru a participa la primul eveniment Disney din Oradea: lansarea ediţiei Diamond a filmului animat "Bambi", pe DVD şi pe Blu-Ray.

În cadrul evenimentului, toţi copiii au putut colora şi participa la alte jocuri care i-au implicat pe iubitele personaje Bambi şi Bocănilă. Părinţii le-au putut achiziţiona celor mici filmul de desene animate într-un pachet special.

Spre seară, de la ora 18, pe scena din Galeriile Comerciale au urcat cei patru membri ai trupei Vunk, cunoscută până nu demult sub numele de Vank. Proaspăt reinventată, formaţia a interpretat în faţa orădenilor cele mai noi single-uri precum hitul "Vreau o ţară ca afară", "Lacrimi de coniac" şi "Artificii pe tavan", dar şi melodii pe care trupa le-a consacrat în cei 12 ani de activitate.

Cei care au vrut o amintire de la membrii formaţiei au putut-o obţine la sesiunea de autografe care a urmat concertului.