"Ferma animalelor", conceptul de distracţie pentru copii, amenajat la ERA Shopping Park s-a dovedit unul de succes.

Organizatorii au anunţat că weekendul trecut peste 500 de copii au vizitat decorul cu căsuţe ale fermierilor, animăluţe de jucărie, fructe şi legume de toamnă fie însoţiţi de părinţi, fie în grupuri organizate de la şcoli.

"Programul Fermei animalelor continuă până pe 20 noiembrie atracţii minunate pentru copii. Astfel, de luni până vineri, între orele 16 şi 20 şi în weekend între orele 10 şi 13, respectiv 15 şi 20, cei mici se vor putea întâlni cu cowboy-ul Billy, administratorul fermei, care îi invită într-un tur organizat şi îi va antrena în concursuri cu premii atractive, mai exact 1.000 de cărţi pentru copii", se arată într-un comunicat al ERA Park.

Cele mai gustate activităţi în Ferma animalelor s-au dovedit a fi plimbările pe căluţii mecanici de toate mărimile, dar şi plimbările cu tractoraşele cu remorcă.

ERA Park scoate la concurs cele două tractoraşe, condiţia de înscriere la tombolă fiind prezentarea unui bon de cumpărături în valoare de minim 50 de lei, din orice magazin al centrului comercial.

În cadrul proiectului "Ferma animalelor", ERA Park s-a implicat şi în strângerea de fonduri pentru realizarea unei clădiri de îngrijire paliativă pentru micuţii bolnavi de cancer, a fundaţiei Hospice Emanuel. Astfel, părinţii care îşi duc copiii la joacă pot face donaţii pentru acest proiect.

Pe de altă parte, în această sâmbătă, complexul comercial va mai găzdui un eveniment, mai precis un târg de antichităţi şi produse handmade. Între orele 10 şi 20, colecţionari din toată ţara vor prezenta colecţii de numismatică, filatelie, cartofilie, decoraţii, medalii, ceasuri, tablouri şi alte obiecte vechi, iar aproape 40 de creatori de produse handmade din Oradea, Cluj, Arad şi Timişoara vor vinde genţi, brăţări, broşe, accesorii pentru păr şi mici obiecte de decoraţiuni interioare.