Lotus Center organizează, miercuri, între orele 10 şi 24, ziua reducerilor, în cadrul căreia magazinele centrului comercial vor oferi reduceri masive. ""Big Smile Day" la Lotus Center este un eveniment organizat pentru a veni în întâmpinarea orădenilor şi a le oferi un cadru propice pentru realizarea achiziţiilor de pe listele de cumpărături pe care si le-au formulat în acest an", arată un comunicat din partea complexului comercial.

Între magazinele care vor oferi reduceri, fie la unele produse, fie la toate, se numără Arena (până la 50%), Deichmann (până la 50%), DM (până la 50%), iSintezis (până la 50%), Pada Murre (până la 50%), Tako Fashion (până la 50%), Hervis Sport (până la 50%), Benvenuti (40%), Adidas (25%) sau Nike (25%).

New Yorker a anunţat că va face reduceri de până la 80% la produsele care vor fi marcate.

Carrefour va avea "reduceri incredibile la sute de articole", Berska va avea promoţii la geci, hanorace şi veste, dar şi H&M a anunţat preţuri speciale. Nici localurile din zona de Food and Entertainment nu se vor lăsa mai prejos, Fabrica de Bere Retro Bistro, gelateria Mozart sau Kokoon Tea Shop fiind între ele.