Conducerea clubului FC Bihor reaminteşte că miercuri, 25 octombrie, vor fi puse în vânzare biletele de intrare la meciul din Cupa României cu Dinamo, meci care va avea loc pe data de 3 noiembrie.

„Menţionăm că biletele de intrare la jocul FC Bihor - Dinamo costă 50 de lei, preţ unitar, pentru toată lumea. Copiii nu vor avea acces gratuit la acest joc!”, transmite clubul orădean, într-un comunicat.

Conform informării, biletele vor fi puse în vânzare atât online, cât şi la casa de bilete a stadionului.

Astfel, cei care vor să îşi cumpere biletele de la stadion sunt aşteptaţi miercuri, de la ora 14, la casa de bilete de la Poarta 3 a Stadionului „Iuliu Bodola”.

Cei care vor dori să îşi achiziţioneze online biletele pentru acest meci o vor putea face tot miercuri, de la ora 14, iar dacă nu au această posibilitate, atunci seara, de la ora 18.

„Având în vedere că se estimează ca, la fel cum s-a întâmplat la jocul cu FCSB, şi la acest meci biletele, în special cele online, să se epuizeze foarte repede şi cum miercuri este o zi lucrătoare, iar nu toată lumea are posibilitatea să acceseze internetul la acea oră (n.r. ora 14), o parte din biletele online vor fi puse în vânzare de la ora 18”, după cum mai anunță sursa citată.

FC Bihor mai precizează și că o persoană nu va putea cumpăra mai mult de patru bilete.

Reamintim că jocul FC Bihor Oradea - Dinamo Bucureşti contează pentru etapa a II-a a Grupei C din Cupa României la fotbal, se va desfăşura la Stadionul „Iuliu Bodola”, vineri, 3 noiembrie şi va începe de la ora 20:30.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!