Pentru că noul sezon competiţional de fotbal al Ligii I va debuta deja în data de 22 iulie, componenţii echipei orădene FC Bihor, care şi-au câştigat din punct de vedere sportiv dreptul de a evolua în pimul eşalon încă din acest an, nu s-au putut bucura de vacanţa din această vară mai mult de 11 zile. De miercuri dimineaţă ei se adună la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola" în vederea pregătirii noii ediţii de campionat.

Miercuri, de la ora 10.30, este prevăzută reunirea componenţilor lotului echipei "roş-albastre", într-o stare de nesiguranţă, având în vedere că, practic, încă nu se ştie sigur că fotbaliştii de la FC Bihor vor evolua sau nu în prima ligă încă din acest an, aşa după cum, pe teren, şi-au câştigat dreptul.

Cu toate acestea, în speranţa unei decizii favorabile luni, 20 iunie, a Comitetului Executiv al federaţiei, oficialii şi componenţii clubului orădean îşi văd de treabă şi pregătesc, aşa după cum şi-au propus, încă de pe acum noul sezon, care se speră să-i regăsească sub soarele primei divizii.

În acest sens, conducerea clubului fanion de fotbal a judeţului Bihor a purces deja la întărirea lotului, prin cooptarea jucătorilor Diarra şi Voiculeţ, de la UTA. Nu este exclus, de asemenea, ca la reunirea de miercuri dimineaţă a echipei să apară şi alte nume noi.

Antrenorul Gheorghe Ghiţ s-a aflat timp de câteva zile în vacanţă în Croaţia, şi jucătorii echipei orădene fiind prezenţi în această scurtă perioadă de relaxare pe care au avut-o care pe unde, însă marea majoritate s-au întors acasă la familii, având în vedere că mulţi dintre ei nu sunt bihoreni de origine.