Austriacul care a depăşit viteza sunetului prin saltul său din stratosferă, Felix Baumgartner, trăieşte o poveste de iubire cu românca Mihaela Rădulescu.

Asta scrie presa din Germania, care au surprins-o pe Mihaela la Koln, unde Felix era invitat la un teledon al RTL. Jurnaliştii nemţi arată şi legături dintre cei doi: amândoi sunt pasionaţi de sporturi extreme, au aceeaşi vârstă - 45 de ani - şi amândoi sunt ambasadorii unei campanii caritabile, Wings for life, care îşi propune să strângă fonduri pentru cercetarea leziunilor măduvei spinării.

În urmă cu o lună, românca i-a luat un interviu lui Baumgartner pentru Ştirile Pro TV, în timpul căruia se putea citi pe feţele lor că se simpatizează. În timpul interviului, Mihaela l-a şi întrebat care este motivul pentru care nu s-a însurat până acum. "Ţi-am spus că nu fac lucruri riscante, nu?", i-a răspuns Felix.

Omul supersonic a mai spus atunci că femeia de care se va îndrăgosti trebuie să aibă simţul umorului. "Să râdem împreună este foarte important", a spus austriacul. Felix i-a şi făcut un cadou Mihaelei, care de câteva luni s-a despărţit de Dani Oţil: un skateboard electric.

Felix Baumgartner a devenit una din cele mai cunoscute personalităţi din lume, după ce a făcut un salt în cădere liberă din stratosferă, record mondial urmărit de milioane de oameni. Performanţa i-a adus contracte de publicitate cu branduri importante, iar averea sa este estimată acum la 250 de milioane de dolari. Deţine un lanţ de restaurante în Austria, o echipă de fotbal, o linie de haine, o vodcă şi un parfum care îi poartă numele.