Mihaela Rădulescu a anunţat cu bucurie că a spus, în sfârşit, ''DA!''. Nu a cerut-o în căsătorie iubitul său, Dani Oţil , ci oficialii de la Pro Tv, care i-au cerut să fie jurat în cadrul emisiunii ''Românii au Talent''.

Bruneta a confirmat, printr-un mesaj postat pe Facebook, zvonurile potrivit cărora a semnat un contract cu Pro Tv: ''Cu emotii mari, din toate partile, am zis DA, ma marit cu Pro TV-ul pentru "Romanii au talent" ! Si e din interesul reciproc de a face o treaba grozava pentru romanii care merita sansa de a fi cunoscuti. (Foto Pro TV - alaturi de Aleksandras Cesnavicius, my new boss, ready to sign the contract, live and with a great feeling), n.r. (Foto Pro TV - alături de Aleksandras Cesnavicius, noul meu şef, pregătită să semnez contractul, trăind o energie fantastică ). Si ma bucur tare sa am asa o echipa grozava, atat in juriu - un profesionist si un gentleman ca Andi Moisescu, un artist desavarsit ca Andra, un "guru" al scenei si al micului ecran, Bebe Cotimanis - , dar si in echipa de productie si management, care contine o multime de oameni care m-au primit, fara exceptie, cu cel mai sincer si mai frumos zambet pe buze'', a fost anunţul vedetei.

Mihaela Rădulescu (45 de ani) a acceptat să facă parte din juriul emisiunii "Românii au talent", alături de Constantin Bebe Cotimanis, Andra şi Andi Moisescu.