Preţul unei perechi de pantofi cu tocuri înalte de 30 de centimentri este unul piperat: 6000 de RON! Acestea sunt cele mai înalte tocuri create vreodată în lume şi i-au adus designerului Mihai Albu un loc în Worlds Records Academy. "Tocurile sunt un avantaj întrucât multe femei nu au picioare lungi", a declarat Albu, care realizează pantofi de peste 20 de ani. "Ele repoziţionează şoldurile", explică designerul.

Tocurile înalte au fost mereu la modă, însă cele create de român sunt de două ori mai înalte decât cele cu care designerii internaţionali lucrează. Albu a fost arhitect şi combină matematica cu arta în creaţiile sale. El foloseşte piele franţuzească şi pe ea adaugă bijuterii, pene, oglinzi, satisfăcând cerinţele tuturor femeilor îndrăgostite de tocuri.

În ciuda preţului mare, Albu spune că a primit deja numeroase comenzi de la vedetele din România. Unul dintre modelele de pantofi are smaralde în toc, care e apoi acoperit de masca unei schelet, din care ies mai multe pene de păun. Pantofii semnaţi de Albu cu tocuri de 30 centimetri vin doar pentru măsuri mici.