Mihai Budeanu, unul dintre cei trei membri ai formaţiei 3 Sud Est, a ajuns la ATI, după ce a fost infectat cu Covid. 

Potrivit presei centrale, inițial, artistul de 44 de ani a fost internat la Spitalul Municipal Mangalia (spital suport Covid), dar în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia. Nu a fost intubat, însă transferul a fost necesar pentru a putea beneficia de tratamentul cu plasmă.

Informaţia a fost confirmată pe pagina oficială de Facebook a trupei, care arată că Mihai este internat în secţia de terapie intensivă a Spitalului Municipal Medgidia.

"I se administrează plasmă şi tratament de specialitate. Să sperăm că starea lui se va îmbunătăţi cât mai repede", au transmis reprezentanţii 3 Sud Est.

În același mesaj membrii trupei fac un apel la populaţie să respecte măsurile anti-Covid.

"Nu este de joacă cu acest virus!!! Aveţi grijă de voi şi de cei din jurul vostru respectând regulile de protecţie. Vă ținem la curent cu starea lui Mihai", încheie mesajul.

România a depășit, vineri, pragul de 400.000 de infectări cu Covid-19, după cum arată cea mai recentă statistică oficială făcută publică de Grupul de Comunicare Strategică. În ultimele 24 de ore au mai fost diagnosticate încă 9.272, fapt ce ridică numărul total al infecțiilor la 403.123, iar în același interval 160 de români au murit. Județul Bihor a ajuns pe locul 10 în țară ținând cont de rata de infectări.