Chemare la alergare! Mâine la ora 15.00, din Orasul Faptelor Bune, Mihai Morar cheamă toată Oradea la alergare.

"Pe toţi cei care locuiesc în oraşul acesta şi aleargă, ştiu că sunt mulţi, îi chem mâine la o tură uşoară de alergare. La ora 15.00, plecăm de la casa Radio ZU, donăm nişte bani în urne şi apoi mergem să face paşi ca să le dăm copiilor paşi!", aşa sună îndemnul lui Mihai Morar pentru toţi cei care fac mişcare şi fapte bune.

ZUper "acţiunea" propusă de DJ-ul Radio ZU face parte din proiectul Oraşul Faptelor Bune care se desfăşoară în Oradea, în perioada 15 - 21 decembrie.

"Trăieşte prin dăruieşte", 15 - 21 decembrie, Piaţa Unirii, în cadrul Târgului de Crăciun

Pentru al 4-lea an consecutiv, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick "Domnul Rimă", Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu şi Adi Mihăilă "The Hitman" se mută în Oraşul Faptelor Bune. La fel ca în fiecare an, cu o săptămână înainte de Crăciun, între 15 - 21 decembrie, cei 8 DJ-i Radio ZU aduc alături oamenii care au nevoie de oamenii care au de unde.

7 zile din 7. 24 din 24 de ore. Live din Oraşul Faptelor Bune. "Dragi oameni din Omenia, construim Oraşul Faptelor Bune în unul dintre cele mai frumoase locuri din România! ORADEA!!! Piaţa Unirii. Din 15 decembrie. Când 8 DJ-i se închid o săptămână într-o casă, poate că nu fac România mai frumoasă. Dar când milioane de oameni îşi dau mână de la mână, ei sigur pot face România Bună", este mesajul pe care-l transmite Mihai Morar. 

7 zile din 7, 24 de ore din 24 de ore, cei 8 DJ-i sunt live în maratonul faptelor bune pe toate platformele Radio ZU din casa de sticlă care va fi montată în Piaţa Unirii din Oradea, în cadrul Târgului de Crăciun. Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick "Domnul Rimă", Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu şi Adi Mihăilă "The Hitman" îi îndeamnă pe toţi românii să se uite atent în jurul lor şi dacă pot ajuta pe cineva care are nevoie, să o facă.

Visit Oradea