Mihăiţă Neşu a fost externat miercuri din clinica de recuperare în care a fost mutat după o altă perioadă petrecută în spital, în urma unui grav accident suferit în luna mai, în timpul unui antrenament, a anunţat ziaristul sportiv Cătălin Tolontan, pe blogul său tolo.ro.

După 195 de zile petrecute în spital şi clinica de recuperare, "Bichonul" a ajuns în casa lui din Utrecht, care a fost modificată în ultimele luni pentru a putea fi folosită de fostul fotbalist.

Neşu, care acum îşi poate controla capul şi, parţial, mâna dreaptă, îşi va continua procesul de recuperare acasă. "E bine acasă. La spital mai puneam o căciulă pe cap, salonul era cam mare şi nu puteam controla temperatura", a mărturisit orădeanul.

În paralel cu recuperarea, Mihăiţă Neşu spune că îşi va ocupa timpul cu fundaţia pe care doreşte să o pornească. Organizaţia îşi propune să-i ajute pe tinerii ţintuiţi în scaun cu rotile.

Mihai Neşu s-a accidentat grav pe 10 mai, în timpul unui antrenament la FC Utrecht. Românul s-a ciocnit cu un coechipier, accidentarea provocându-i fisura unei vertebre cervicale.