La aproape doi ani de la tragicul accident care l-a imobilizat în scaun cu rotile, orădeanul Mihai Neşu a acceptat să vorbească, de pe terenul de fotbal al echipei la care a jucat în Olanda, FC Utrecht, despre situaţia sa. Fotbalistul a acordat un interviu pentru Pro TV cu două săptămâni înainte să împlinească 30 de ani.

"Ultimul an a fost unul mult mai bun decât primul, am aproape doi ani de la accident. M-am obişnuit cu situaţia, văd şi simt lucrurile", a spus Neşu.

În timpul interviului, ningea, iar Mihăiţă a fost întrebat dacă îi este dor să simtă frigul ori căldura. "Da, orice nu place oamenilor, prea multă căldură, prea mult frig. Ce să fac, dacă nu simt...", a spus fotbalistul.

Mihai Neşu a vorbit şi despre cele trei săptămâni petrecute acasă, la Oradea, în ultima perioadă, dar şi despre cât de bine s-a simţit graţie rudelor şi prietenilor care au stat cu el 8 ore din 12. "Dacă m-aş întoarce, cred că acolo ar fi cel mai bine. Dar am prieteni mulţi şi în Olanda. Şi am nevoie de condiţiile care mi se oferă aici", a mai spus Mihai.

Întrebat ce îşi doreşte de ziua lui, dat fiind că pe 19 februarie face 30 de ani, Bichonul a spus că nu-şi doreşte un cadou anume: "Aştept să mă fac sănătos într-o zi. În rest, alte pretenţii nu mai am".