Managerul Spitalului Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix, dr. Ramona Suciu, a anunţat că fostul fotbalist Mihai Neşu a vizitat recent instituţia medicală.

"În data de 3 ianuarie 2013, domnul Mihai Neşu şi Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix au perfectat actele referitoare la sponsorizarea facută în anul 2012", se arată într-un comunicat trimis joi.

În luna aprilie a anului trecut, Neşu a donat Spitalului din Băile Felix două porţi de fotbal şi panouri de baschet, care, însă, nu au fost folosite până în prezent, căci la vremea aceea nu a fost semnat vreun contract de sponsorizare, aşa cum cere legea.

În timpul vizitei de la începutul lui ianuarie, Mihai Neşu "a vizitat secţiile de adulţi, exprimându-şi intenţia de a continua şi pe viitor colaborarea începută". "Mulţumim încă o dată pentru interesul şi generozitatea manifestate faţă de pacienţii spitalului nostru", se mai arată în informarea semnată de managerul Ramona Suciu.

La sfârşitul anului trecut, un tabloid central, preluat şi de alte portaluri, scria că Spitalul din Felix "îşi bate joc" de donaţia lui Mihai Neşu, căci nu o foloseşte şi o păstrează în condiţii improprii. Informaţiile au fost contrazise la acea vreme de conducerea instituţiei medicale, care a explicat că tocmai în lipsa unui contract de sponsorizare articolele donate nu pot fi folosite, dar că sunt ţinute în condiţii corespunzătoare.

Fostul fotbalist Mihai Neşu, imobilizat într-un scaun cu rotile în urma unui teribil accident suferit în 2011 în timpul unui antrenament, a petrecut sărbătorile de iarnă, acasă, la Oradea şi a părăsit oraşul în această săptămână.

Citeşte pe aceeaşi temă şi: Spitalul Felix se apără: Nu a folosit donaţiile lui Neşu pentru că nu a avut contract de sponsorizare