Vineri seara la spitalul UMC din Utrecht, Mihai Neşu a dat semne că-şi revine după teribilul accident pe care l-a suferit în urmă cu 25 de zile pe teren.

În timp ce în Giuleşti fanii "naţionalei" îi scandau numele şi fluturau un steag tricolor inscripţionat cu numele său la meciul împotriva Bosniei, orădeanul Neşu şi-a mişcat mâna dreaptă. Suficient cât să-i bucure pe medici şi pe cei apropiaţi, care au fost permanent lîngă el în ultima lună.

Doctorii olandezi susţin că Mihai a început să simtă partea dreaptă a trunchiului şi, de aici, acea mişcare a mîinii drepte.

"Mihai Neşu e un om minunat, un caracter extraordinar, care nu a supărat niciodată pe nimeni. Îl aştept să redevină cel pe care îl cunosc. El nu merită să i se întîmple absolut nimic rău!", a spus Răzvan Lucescu, antrenorul "naţionalei".

Mihai Neşu a fost operat după ce s-a ciocnit cu un coechipier în timpul unui antrenament şi nu s-a mai putut ridica de pe gazon. Fotbalistul, care a strigat imediat după accidentare că nu-şi mai poate mişca mâinile si picioarele, a fost transportat la spital cu o fractură în zona cervicală.