Cântăreţul Mihai Trăistariu a declarat într-un articol publicat de ziarul Ring că susţine trupa Hotel FM la Eurovision şi nu consideră că scandalul cu filmul XXX şi convorbirile deocheate pe messenger va dăuna imaginii sau parcursului trupei la Eurovision.

Trăistariu, care a ocupat locul al IV-lea la ediţia din 2006 de la Atena spune că: "Sexualitatea e în floare la Eurovision. E plin de travestiţi, gay şi swingeri. Chiar dacă nouă ni se pare ciudat că a apărut acel filmuleţ cu David Bryan, eu văd un lucru pozitiv în tot acest scandal. Cele mai importante site-uri din afară dedicate acestui concurs au preluat informaţia şi cu siguranţă vom avea parte de mai multă popularitate. Nu înţeleg de ce e atât de acuzat pentru ceea ce a făcut. În fond, e viaţa lui personală. Ca artist, mie îmi place, a cântat impecabil în finala concursului naţional şi îl susţin să ne reprezinte ţara", a declarat Mihai Trăistariu pentru ziarul Ring.

Mai în glumă, Mihai Trăistariu a declarat că dacă filmul ar rula în timpul spectacolului ar putea obţine urale din partea publicului. "Dacă ar pune filmul pe fundalul scenei în timpul reprezentaţiei, ar ridica sala în picioare", a mai spus artistul.

Paula Seling, concurentă care a obţinut în 2010 poziţia a treia la Eurovision nu crede că David Bryan ar trebui pus la zid: "E treaba lui ce face acasă. Atât timp cât nu a încălcat regulamentul nu are de ce să fie înlocuit".

Şi Nico este alături de englezul care a apărut pe paginile tabloidelor. "În România se exagerează dacă se pune problema ca David să fie înlocuit. Până la urmă, era în pat cu iubita lui şi nu el a făcut publice acele imagini. Nu ne facem cu nimic de râs. Să nu uităm că, în 2007, reprezentantul Ucrainei, Verka Serduchka, era un travestit şi a urcat pe scenă îmbăcat aşa, având pe spate scris "69". Cu toate astea, s-a clasat pe locul II", a declarat Nico, potrivit aceleiaşi surse.