Activitatea de reevaluare a clubului FC Bihor, începută de noul preşedinte, Viorel Nemeş, imediat după instalarea în funcţie continuă şi-n aceste zile, când încă se mai poartă discuţii cu jucătorii.

"Dorim să alcătuim o echipă care să fie şi competitivă, dar pe care să o şi putem susţine financiar, fiindcă acum fondurile noastre sunt reduse şi de aceea încă mai purtăm discuţii în acest sens cu jucătorii", a declarat preşedintele FC Bihor, recunoscând că s-au făcut reduceri importante la salariile jucătorilor.

Până acum, conducerea clubului s-a înţeles însă cu jucătorii Dorin Adrian Mihuţ şi Alexandru Sorian, care au semnat deja prelungirea contractelor. Se mai poartă tratative cu portarul Smaranda şi cu atacantul Raymond Lukacs, golgheterul echipei în ediţia precedentă de campionat, şi al doilea marcator al seriei a II-a.

Dacă în ce-l priveşte pe Florin Pop situaţia este încă incertă din cauza pretenţiilor financiare ale jucătorului, mijlocaşul Ovidiu Bic nu a putut fi păstrat în lot, din acelaşi motiv. Astfel, aparţinând de CF Liberty, Bic a ajuns la Olimpia Satu Mare.

Legat de cantonament, acesta va fi început în partea a doua a acestei săptămâni, joi sau vineri, şi - tot din cauza situaţiei financiare - va fi susţinut pe plan local, la Hotel Nevis.

Într-o altă ordine de idei, pe adresa clubului orădean au sosit de la Federaţie telegrame de convocare la loturile naţionale de juniori pentru jucătorii Luduşan şi Valentin Petricău.