Centrul oraşului a mustit de lume sâmbătă seară. Pe lângă cei veniţi să vadă programul oferit de municipalitate de Revelion în parcarea din Piaţa independenţei, Podul Ferdinand şi de altfel tot malul Crişului a fost plin-ochi de petrecăreţi.

Programul a început după ora 19, cu grupul Vivere, după care a fost rândul interpretei Ana Maria Georgescu, recent stabilită la Oradea. Cei care au încheiat anul 2011 au fost cântăreţii country de la Desperado, după care, timp de aproximativ 10-15 minute, orădenii prezenţi în centru au putut admira focul de artificii pregătit de municipalitate.

Deşi iniţial atmosfera se anunţa mai timidă, spre miezul nopţii, mii de orădeni erau în centrul oraşului pentru a petrece Revelionul în aer liber. Au cântat în cor "La mulţi ani", au pocnit petarde şi au ciocnit pahare cu şampanie, veseli şi cu multe urări de bine pentru 2012.

Pe de altă parte, mai special au petrecut cei care au ales clubul Lounge, unde zeci de baloane colorate din hârtie umplute cu aer au fost lansate spre cer.