Aproximativ 3.000 de persoane au protestat, sâmbătă seară, în Piaţa Victoriei, pentru a 12-a seară consecutiv, scandând lozinci împotriva Guvernului PSD-ALDE. Alte circa 6.000 de protestatari au manifestat în ţară, scrie presa din Bucureşti. Totodată, împotriva preşedintelui Klaus Iohannis au ieşit în faţa Palatului Cotroceni 400 de oameni.

În Piaţa Victoriei, oamenii au protestat timp de cinci ore, timp în care au scandat "Zi de zi vom fi aici", "DNA să vină să ia" ori "Hoţii". De asemenea, ei au cerut demisia actualului Guvern, au huiduit şi au suflat în vuvuzele.

Protestul s-a încheiat după ora 22, după ce manifestanţii au cântat imnul României, în lumina telefoanelor mobile.

În acelaşi timp, alţi 400 de oameni cereau demisia preşedintelui Iohannis, chiar în faţa Palatului Cotroceni, pentru a şaptea seară. Şi manifestaţia de aici s-a încheiat tot cu imnul naţional.

News.ro mai scrie că, sâmbătă seară, circa 6.000 de oameni au ieşit în stradă în Cluj şi Timişoara, tot împotriva Guvernului. Proteste similare, dar cu mai puţini participanţi, au avut loc şi în alte oraşe, inclusiv Oradea.

Manifestanţii din Bucureşti, dar şi din ţară, au de gând să iasă şi duminică seară în stradă, cu acelaşi scop: să ceară demisia guvernanţilor.