Pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea este în desfășurare, miercuri, meciul dintre FC Bihor și CSC Ghiroda și Giarmata Vii, unul decisiv privind promovarea în Liga a II-a. 

Potrivit unor estimări, sunt circa 10.000 de suporteri pe stadionul orădean, majoritatea ai echipei gazdă, aceștia din urmă sperând că favoriții lor vor fi victorioși. 

Fani de mai toate vârstele s-au adunat să-și încurajeze echipa favorită, mulți dintre ei purtând fulare cu FC Bihor or îmbrăcăminte în culorile echipei, roșu și albastru. 

După doar 9 minute de joc, echipa oaspete, CSC Ghiroda și Giarmata Vii, a rămas cu doar 10 oameni pe teren, după ce fotbalistul Petrișor Jichici a primit cartonașul roșu și a fost eliminat de pe teren.

Amintim că, în partida tur, scorul a fost egal, 2-2. 

Meciul poate fi urmărit pe canalul de televiziune Digi Sport 1 și online, AICI! 

UPDATE: FC Bihor a deschis scorul!

FC Bihor a deschis scorul în minutul 41, prin Csaba Preklet, după o centrare în fața porții și o intervenție ratată a portatului de la CSC Ghiroda.

UPDATE: 2-0 pentru formația din Oradea!

Bucurie pe stadionul din Oradea: La finalul primei reprize, Sergiu Jurj a înscris, după o cursă remarcabilă spre poartă, cel de-al doilea gol pentru echipa gazdă. Scorul a devenit 2-0 în favoarea formației antrenate de Florin Farcaș. 

UPDATE: Gol din penalty

După un fault făcut în careu de un jucător al echipei oaspete, s-a dictat penalty pentru FC Bihor. Lovitura a fost executată, în minutul 67, de Gîdea, care a reușit golul cu numărul trei pentru echipa gazdă. 

Suporterii bihoreni s-au dezlănțuit în tribune, știind că promovarea este, la acest scor, asigurată. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!