Complexul "Muzeul Ţării Crişurilor" organizează pe 25 noiembrie de la ora 19 concertul "Acoustic Zeppelin", susţinut de unul dintre cei mai importanţi artişti de blues din România, Mike Godoroja, care va urca pe scenă alături de formaţia Blue Spirit.

Potrivit organizatorilor, spectacolul care va avea loc pe scena Casa de Cultură a Municipiului are ca scop "atragerea publicului către cultură, în general, către muzee, în special, respectiv către spectacole muzicale de calitate".

Concertul de la Oradea face parte din turneul de promovare al albumului "Balkanic Zeppelin", care urmează să fie lansat de Mike Godoroja în decembrie. "Plecând de la albumul No Quarter şi trecînd prin esenţa blues a anumitor piese din catalogul de aur al grupului Led Zeppelin, formaţia lui Mike Godoroja vă invită să exploraţi împreună tărâmul exhaustiv al blues-ului şi elementele de fuziune etno ale muzicii formaţiei Led Zeppelin", se arată într-un comunicat de presă trimis de Muzeul Ţării Crişurilor.

"Cu ocazia acestui spectacol va fi prezentată o diaporamă cu simulări 3D ale viitoarelor expoziţii permanente ce vor fi realizate în noul sediu al Muzeului Ţării Crişurilor", mai arată organizatorii.

Preţul unui bilet la concertul Acoustic Zeppelin este de 25 de lei. Tichetele au fost puse în vânzare la casieria Teatrului de Stat Oradea. Pentru bilete şi informaţii, doritorii pot suna la numerele de telefon 0259.479.918 şi 0751.109.224.