Zilele trecute, la intersecţia străzilor Ştefan cel Mare cu Lacul Roşu, Primăria a amenajat mai multe locuri de parcare de rezidenţă pe care locatarii din zonă le-au putut închiria, asigurându-se astfel că au unde să-şi lase maşinile când vin de la serviciu. Numai că, deşi orădenii de la blocuri s-au bucurat de noul sistem, proprietarul unei case din curtea interioară, mai precis fostul ofiţer de Poliţie Viorel Gavriluţ, a fost tare nemulţumit.

Don colonel, metamorfozat în ultimii ani în prosper om de afaceri, s-a supărat că în faţa casei sale, pe domeniul public, municipalitatea a trasat trei locuri de parcare, aşa că a acţionat cum a ştiut mai bine: a luat un spray negru şi a "ascuns" marcajele albe trasate de Primărie. Ca să înţeleagă tot românul că acolo-s locurile lui, chit că nu plăteşte nicio leţcaie pentru ele!

Dacă tot s-a făcut stăpân pe domeniul public, Bihorel îi recomandă organului cu caşchetă să marcheze parcările cu galben şi să le închirieze la fraierii de vecini cu ora. Nu de alta, dar să mai adauge ceva firfirici la mizera lui pensie de poliţist. Şi la dividendele de businessman...