În comuna Lunca au început lucrările pentru înființarea reţelei locale de gaz. N-ar fi nimic ieşit din comun, doar că Bihorel a constatat că şanţul pentru conducte se sapă pe un trotuar de lângă șoseaua naţională DN 76, nu cum a fost în cazul conductelor de canalizare, pe care primarul Ioan Popa a vrut să le îngroape cu forţa în curţile şi grădinile sătenilor, pe motiv că DN-ul e în garanţie şi CNAIR, ca administrator al drumului, nu i-ar da aviz pentru a sparge trotuarul.

După ce la începutul anului BIHOREANUL a scos la iveală trăsnaia, Inspectoratul în Construcţii a şi oprit lucrările pentru canalizare, cerându-i edilului Ioan Popa să mute conductele de pe tarlalele sătenilor, dar asta nu s-a întâmplat nici până în ziua de azi, căci, în loc să-şi recunoască și repare greşeala, acesta preferă să cheltuie banii pe procese cu instituţia de control.

Dovada că a mințit când a băgat țevile de canalizare pe sub proprietățile oamenilor e chiar şanţul pentru conductele de gaz, care şerpuiește de-a lungul DN 76, la o azvârlitură de băţ de Primărie, și pentru care executantul reţelei de gaz a obţinut atât avizul CNAIR, cât şi autorizaţia de construcţie. Deci, se poate...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!