AEK Oradea, vicecampioana națională a anului trecut la minifotbal, și-a întărit lotul cu patru internaționali, în preajma debutului EMF Champions League. Competiția va avea loc între 31 august – 4 septembrie la Herceg Novi în Muntenegru și reunește la start cele mai bune 24 de echipe din Europa.

Noile achiziții ale AEK sunt: Mircea Popa, Andrei Nemițanu, Andrei Apostol și Sabin Dîrstaru.

Alături de cei patru internaționali, lotul formației orădene este compus din Răzvan Egri, Paul Lucaci – portari; Bogdan Mintaș, Adrian Călugăreanu, Marius Balogh, Andrei Ferik, Cristian Andor, Ionuț Furtună, Sergiu Matei și Adrian Iova.

Managerul AEK Oradea, Spyridon Baltsavias, promototul minifotbalului în plan local, consideră că echipa este puternică și pregătită pentru confruntarea europeană intercluburi și, cu un pic de șansă, ar putea face o figură frumoasă, țintind chiar titlul pus în joc.

„Mergem în Muntenegru cu un lot în care se regăsesc 8 internaționali și ne dorim să aducem trofeul la Oradea. Sunt încrezător că putem reuși ce ne-am propus. Ne dorim și un dram de noroc, având în vedere că ultimele finale le-am pierdut la loteria penalty-urilor”, a declarat Baltsavias.

La ediția de anul trecut de la Rimini (Italia), AEK Oradea a devenit vicecampioană continentală pierzând finala la loviturile de departajare, în același mod ratând și titlul național de la ediția precedentă a campionatului.

În această perioadă, AEK a susținut mai multe jocuri de pregătire în compania echipelor bune ale Bihorului.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!