După vacanța prilejuită de sărbătorile de iarnă, în această săptămână se reiau meciurile de minifotbal contând pentru campionatele aflate în derulare la Baza Tineretului.

„Am fost nevoiţi să reîncepem mai devreme datorită faptului că turneele Campionatelor Regionale se vor ţine mai devreme, în perioada 7-8 iunie, iar turneul final al Campionatului Firmelor şi Instituţiilor publice va avea loc la Oradea în 15-17 iunie. În caz de timp nefavorabil, vom programa meciuri şi în balon”, a declarat Spiridon Baltsavias, organizatorul campionatelor şi administratorul Bazei Tineretului.

Pentru calificarea la turneul regional Nord-Vest în Campionatul Naţional al amatorilor, pentru cele două locuri rezervate Bihorului se duelează AEK Oradea, Bad Boys, FCS Beiuş şi Inter Oradea, în timp de la turneul final al Campionatului Firmelor şi al Instituţiilor publice, judeţul va fi reprezentat de 10 echipe, 5 din fiecare serie.

Pe de altă parte, Selecţionata Bihorului la minifotbal va participa, în perioada 22-25 februarie, la o competiţie organizată la Bucureşti de „'Neaţa şi Prietenii”, grupare manageriată de Dani Oţil, vedeta matinalului de la Antena 1.