În perioada 23-25 iunie, la Piatra Neamţ se va desfăşura turneul final al Campionatului Naţional al Firmelor şi Instituţiilor Publice, organizat de Federaţia de Minifotbal din România şi Asociaţia de Minifotbal Neamţ.

În premieră, Bihorul va fi reprezentat de cea mai consistentă delegaţie, formată din şase echipe calificate după Campionatul Judeţean, desfăşurat pe terenurile sintetice de la Baza Tineretului. Este vorba de Termoficare, Plexus, Celestica, Temad, Madrugada şi Bricostore.

„Sunt echipe bune şi sperăm să se întoarcă cu medalie de la Campionatul Naţional”, a declarat Spiridon Baltsavias, proprietarul terenurilor de la Baza Tineretului, organizatorul Campionatului local al Firmelor şi Instituţiilor Publice, care a ajuns la ultima ediţie la o participare de 36 de echipe. La Piața Neamţ vor fi prezente 42 de echipe din întreaga ţară.

Săptămâna viitoare, Baza Tineretului din Oradea va fi „capitala minifotbalului” pe Regiunea Nord-Vest, aici urmând să fie prezente 20 de echipe din regiune, multe având în componenţă jucători trecuţi prin Liga 1 la fotbal.