Duminică, 16 octombrie, este data limită pentru înscrieri la Campionatului firmelor şi al instituţiilor publice din judeţul Bihor la minifotbal, care se va desfăşura la Baza Tineretului.

Până joi s-au înscris deja 17 echipe pentru ediţia inaugurală. Acestea sunt Temad, Astoria, Faist, Sportpen, Cylex, Federaţia Patronilor, Interva, Real Hypermagazine, Vimex, Peugeot, Timovladian, Bella Casa, Consulting, Celestica, Construcţii Bihor, Jandarmeria şi Finanţele.

Înscrierile se pot face la tel. 0729/351.276 sau direct la Baza Tineretului. Se joacă în sistem campionat, urmat de play-off şi play-out. Taxa de joc este de 70 de lei pe echipă, neexistând taxă de înscriere.

„Este o bună ocazie pentru firme să se promoveze prin minifotbal, iar pentru angajaţi să facă mişcare şi să socializeze”, spune Spiridon Baltsavias, iniţiatorul competiţiei.

Campionatul se desfăşoară sub egida Federaţiei de Minifotbal din România, iar primele trei clasate vor fi premiate şi vor participa la Turneul Final de Minifotbal al firmelor organizat de FMR.