Poliţiştii bihoreni au transmis duminică un apel către bihorenii care pot da o mână de ajutor în găsirea unei minore dispărute de acasă. Este vorba despre Denisa Maria Lingurar, o fetiţă de 13 ani din Oradea, care a plecat sâmbătă de acasă şi nu s-a mai întors.

"Poliţiştii Secţiei nr.5 de Poliţie Rurală Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au fost sesizaţi duminică, 20 iunie a.c., în jurul orei 02.00, de familia unei minore -  LINGURAR DENISA MARIA, de 13 ani, din municipiul Oradea, judeţul Bihor, că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu în cursul zilei de 19 iunie a.c., în jurul orei 15.00 şi nu a mai revenit", se arată în informarea IPJ.

SEMNALMENTE: aproximativ 1,50 m înălţime, 40 de kg., constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr lung, castaniu, nu are semne particulare.

ÎMBRĂCĂMINTE: Cămaşă cu carouri alb cu negru, pantaloni de culoare închisă (negri sau albaştri) pantofi sport albi.

"Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!", se încheie apelul poliţiştilor.

Sâmbătă a fost anunţată dispariţia altei tinere din Bihor, Denisa Marian, în vârstă de 16 ani, din Sânmartin.