O adolescentă de 16 ani, de etnie romă, este dată în urmărire de poliţiştii bihoreni, după ce a dispărut fără urmă de aproape o lună dintr-un centru de plasament din Oradea unde era instituţionalizată. Tânăra este cunoscută de oamenii de legii ca o fugară notorie, după ce în mai multe rânduri a dispărut din centru, a informat luni Biroul de Presă al Poliţiei Bihor.

Tânăra se numeşte Carmen Varga şi a părăsit instituţia socială pe 11 februarie şi nu s-a mai întors.

Potrivit comunicatului de presă transmis luni de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor, aceasta a mai fost plecată în repetate rânduri din centrul de plasament respectiv, fiind de fiecare dată depistată de poliţiştii bihoreni şi apoi reinstituţionalizată.

Semnalmentele adolescentei sunt: înălţime 1,60 m, 50 kg, constituţie normală, faţă ovală, ten măsliniu, ochii căprui, păr negru lung, fără semne particulare. La data dispariţiei purta pantaloni negri mulaţi, geacă neagră şi pantofi sport. Oamenii legii îi roagă pe cei care pot da relaţii despre fata dispărută să sune la numărul gratuit 112 sau să anunţe cel mai apropiat post de Poliţie.