Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor face încă o dată apel la comunitatea locală pentru găsirea unei minore. De data aceasta este vorba despre o adolescentă dintr-o comună din Teleorman care a plecat, marţi, în prima parte a zilei, dintr-o pensiune din Oradea, în care se afla cu părinţii ei. 

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au fost sesizaţi marţi, 13 octombrie a.c., că - RADU IASMINA MARIA – de 17 ani, din comuna Buzescu, sat Buzescu, judeţul Teleorman, a plecat voluntar în cursul zilei de 13 octombrie 2020, în jurul orei 11.00 de la o pensiune din municipiul Oradea unde locuia cu părinţii şi nu a mai revenit", se arată în informarea transmisă, marţi după amiaza, de IPJ Bihor.

SEMNALMENTE: 1,70 m înălţime, aproximativ 60 de kg., constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr blond cu şuviţe albastre, de lungime medie.
ÎMBRĂCĂMINTE: Geacă roşie, blugi albaştri sau negri.

"Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!", se arată în apelul poliţiştilor. 

Luni, poliţiştii bihoreni au făcut apel la localnici pentru găsirea unei fete de 13 ani din comuna Nojorid, care plecase de la un centru de educaţie incluzivă din Oradea. Din fericire, fata a fost găsită în aceeaşi seară.