Acest sfârşit de săptămână aduce o varietate de evenimente pentru clienţii ERA Park, două dintre ele fiind programate în cursul zilei de sâmbătă.

Pe 19 decembrie, între orele 11 şi 12, atât copiii, cât şi adulţii sunt invitaţi la spectacolul "Miracolul Iernii", susţinut de Trupa Arcadia a Teatrului Regina Maria, la care va participa şi corul "Nicolae Firu", de la Liceul Teoretic Ortodox "Episcop Roman Ciorogariu".

Spectacolul se va desfăşura în sala de evenimente a centrului comercial şi va aduce în actualitate scena naşterii lui Iisus Hristos. Cei prezenţi vor asista şi la un recital de colinde tradiţionale, iar intrarea este liberă pentru toată lumea.

Tot sâmbătă, între orele 10 şi 18, amatorii de chilipiruri sunt aşteptaţi la o nouă ediţie a Târgului de Antichităţi, la care şi-au anunţat prezenţa 30 de expozanţi. Târgul se va ţine sub cupola ERA Park, iar aici vor putea fi admirate şi cumpărate bijuterii, colecţii de timbre, numismatică, artă, porţelanuri şi multe altele. Şi la acest eveniment intrarea este gratuită.

Mai multe detalii despre evenimentele centrului comercial găsiţi accesând site-ul www.era-oradea.ro, respectiv pagina de Facebook ERA Park Oradea.

(advertorial)