Moderatorul Antena 3 Mircea Badea a avut parte de o seară agitată, vineri, când a intrat în ring cu un "motociclist sardoi", care l-a provocat la o luptă după ce Badea i-a jignit pe cei ca el, şi a fost făcut KO.

Potrivit Cancan, care a şi redat meciul dintre cei doi, Badea a pierdut prin K.O. tehnic în faţa lui Teodor Emi, retrăgându-se din ring după doar 4 minute. După a doua repriză, meciul a fost oprit, pentru că antenistul nu mai făcea faţă confruntării. De altfel, adversarul său este luptător de renume, multipu campion naţional în sporturile de contact.

Badea a fost susţinut în ring de mai mulţi colegi de la Antenă, între care Dan Capatos şi soţia sa, Adrian Ursu ori Silviu Andrei.

La câteva ore de la înfrângere Badea şi-a explicat înfrângerea pe Facebook: "Ok, vad ca unii sunt foarte prosti. Am 40 de ani, n-am practicat sporturi de ring ca nu m-au interesat, dar nu m-am dat la o parte de la asta. Nefiind obisnuit cu specificul sportului respectiv, m-am ars fizic foarte repede. N-am fost facut ko, n-am nici macar o buza sparta, n-am nici macar o vanataie. Cand am simtit ca s-a terminat benzina am spus stop la jumatatea reprizei a doua. Si cu asta basta", a scris el.

În stilu-i caracteristic, Badea a ţinut să le dea replica şi celor care au spus că îi e frică, subliniind că nu a fost aşa. "Propaganda a spus ca mi-e frica. Nu mi-a fost.Eu i-am acceptat absolut toate conditiile. Toate. Obiectivul lui declarat a fost sa ma raneasca. Sa-mi dea in fata. Ok. M-am dus. A dat tot ce a putut timp de aproape cinci minute. N-am nici macar o vanataie. Nu m-a ranit deloc, ceea ce ceti vedea si in aceasta seara la televizor. Nu si-a atins obiectivul. Mai rau m-as fi lovit la fotbal la Liceul de Informatica. Lipsa de conditie fizica specifica a dus la abandonul meu la jumatatea reprizei a doua. Asa si?".

După cum se ştie, Badea a intrat în conflict deschis cu motocicliştii după ce aceştia şi-au tueat motoarele lângă platoul liber în care realizatorul îşi prezenta emisiunea.