Deşi a fost amendat de atâtea ori de către CNA, Mircea Badea nu a renunţat la folosirea cuvintelor "colorate" şi înjură în pauzele publicitare.

După ce a ieşit din direct de la Antena 3, în timp ce pe post rula reclame, moderatorul a scăpat porumbelul: "Băga-ţi-ai p**a!", aruncă el.

Înjurătura a venit după o gură de apă şi la finalul unei discuţii despre colegii parlamentari ai lui Teo Trandafir, acesta părând a fi şi motivul pentru care Badea a fost destul de iritat şi a simţit nevoia să "se descarce".

Scena nu s-a petrecut în direct, ci a fost difuzată în reluarea a doua a emisiunii, dimineaţa, la Antena 1, când stafful televiziunii nu a mai dat reclamă şi a lăsat să ruleze scenele filmate în timpul pauzei publicitare din seara precedentă.

După ce filmuleţul a fost dezbătut pe zeci de siteuri, Mircea Badea a argumentat că înjurase nu pentru că a fost încărcat din cauza subiectelor dezbătute, ci din cauză că îl înjurase cineva pe sms. Asta deşi, susţine vedeta, tocmai îşi cumpărase o cartelă prapay nouă, iar, teoretic, doar o mână de oameni îi ştia numărul de telefon...