Cunoscutul comediant Mircea Bravo s-a căsătorit joi, în Parcul Central din Cluj-Napoca, cu o bistriţeancă, iar ofiţer de stare civilă i-a fost primarul oraşului, Emil Boc. Anunţul oficial a fost făcut pe reţelele de socializare de către actor.

"Să ştiţi că bărbatul din dreapta sunt eu, iar în stânga e Georgiana...soţia mea. Ieri (n.r. joi) ne-am căsătorit şi vreau să vă mulţumesc că m-aţi susţinut mereu şi acum am cu cine să împart energia pozitivă pe care mi-o trimiteţi de fiecare dată", a scris Mircea Popa, pe numele său real, pe pagina de Facebook. 

Din imaginile răspândite în mediul online reiese că printre cei care au fost la petrecerea de după cununia civilă s-a aflat şi celebra "bunică" a lui Mircea Bravo, iar atmosfera a fost întreținută, printre alții, de The Motans, Dirty Nano și Ansamblul Folcloric Studențesc "Mărțișorul" din Cluj-Napoca.

(Sursa foto: efainincluj.ro)

Comentariile şi aprecieriile nu au contenit să apară, iar printre cei care i-au făcut urări s-a numărat și celebrul polițist Marian Godină, care l-a întrebat sarcastic despre ce urmează în viaţa de cuplu a celor doi proaspeţi căsătoriţi: "Felicitări, Mircea! Să fiţi fericiţi! P.S. La un copil v-aţi gândit? Când îl faceţi? Dar pe al doilea? Eu zic să nu mai pierdeţi timpul! O să vedeţi că abia atunci vi se va schimba viaţa!", a comentat Godină, spunând că el însuşi se confruntă cu astfel de întrebări incomode.

Până săptămâna trecută, când Mircea Bravo a fost numit ambasador Via Transilvanica şi a participat la evenimentul de lansare al unui nou traseu de drumeţii în Bistriţa, actorul nu a dat prea multe detalii despre viaţa personală. 

"Nu vreau să vă spun că Bistriţa e bun sau că e rău, nu cred nici în patriotismul că românii-s cei mai tari, dar acum în Cluj, dacă te uiţi în orice domeniu: cultural, evenimente, sportiv, bistriţenii-s cei mai tari! Eu sunt mândru că sunt bistriţean, în fiecare an mă îndrăgostesc tot mai tare de judeţul ăsta, de oraşul Bistriţa, mi se pare super mişto, cu oameni de bun simţ şi, ca urmare, mi-am şi găsit o fată din Bistriţa, cu care o să mă căsătoresc săptămâna viitoare", a declarat Mircea Bravo în cadrul evenimentului în care a anunțat că are de gând să se însoare.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!