Mircea Bravo și bunica din Chinteni revin duminică la Oradea pentru a-și promova filmul Nuntă pe Bani, intrat recent în cinematografe. Alături de ceilalți membri ai echipei, comediantul se va întâlni cu fanii la cinema, dar și în centrul orașului, la Festifall.

La un an după lansarea lungmetrajului Mirciulică, Mircea Bravo, pe numele real Mircea Popa, a pornit printru-un turneu național de promovare a filmului Nuntă pe Bani. Cu această ocazie, vlogger-ul, alături de îndrăgita tanti Lenuța din Chinteni și alți actori, vor ajunge duminică și la Oradea.

Mircea Bravo va fi prezent și la Festifall, după cum a confirmat pentru BIHOREANUL membrii echipei lui, dar cu mențiunea că dacă nu va fi vreme bună, întâlnirea cu fanii din centrul Oradiei nu va avea loc.

Pe 15 octombrie, de la ora 16:00, pe traseul Piața Ferdinand – Piața Unirii, Mircea Bravo se va plimba, la volanul unei mașini decapotabile, prin centrul orașului, alături de actrița Alexandra Spătărelu, care joacă rolul viitoarei mirese în noua peliculă. Cei doi se vor opri apoi la scena principală din Piața Unirii, unde Mircea își va invita fanii spre cinematograf, să vadă noul lui film.

Acțiunea se va muta apoi la Cinema Palace din Lotus Center, unde de la ora 18 vor începe mai multe proiecții de gală în prezența echipei filmului.

La această întâlnire cu fanii vor participa actorii Alexandra Spătărelu, Dan Chiorean, Adrian Cucu, Elena Ivanca, Diana Buluga, Bunica din Chinteni și Mircea Bravo, dar și regizorul Cristi Ilișuan.

Afacerea: nunta!

Comedia îl are în centru pe Mircea, un tânăr care urăște nunțile, dar forțat de împrejurări decide să își organizeze propria căsătorie pentru a face rost de bani. “Urmează o cursă contra-cronometru pentru a găsi sală, nași și invitați, cu scopul de a face un business cât mai profitabil“, se arată în descrierea filmului.

“Nuntă pe bani este o producție mult mai mare, căreia i-am acordat mai mult timp de pregătire și pentru care am lucrat alături de mulți oameni cu experiență în industria de film. Reacția publicului care a venit în număr atât de mare la prima noastră comedie ne-a motivat să mergem mai departe și să să facem un nou film pentru spectatorii noștri. Suntem siguri că atunci când iubești ceea ce faci și crezi în poveste, transmiți mai departe de ecran această energie. La noi la filmări a fost multă bună dispoziție cu toate că s-a muncit foarte intens. Sunteți așadar invitați cu toții la cinema, din 10 octombrie, la cea mai mare nuntă din România”, a transmis Mircea Bravo printr-un comunicat de presă.

Nuntă pe Bani a intrat în cinematografe în 10 octombrie. Filmul este regizat de Cristi Ilișuan, iar imaginea e semnată de Andrei Băltărețu, sunetul de Daniel Soare și scenografia de Ana Gabriela Lemnaru. Scenariul aparține echipei creative din care fac parte Cristi Ilișuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristi Ciui și Andrei Vereștiuc. Din distribuție fac parte Alexandra Spătărelu, Mircea Popa, Bob Rădulescu, Dan Chiorean, Adrian Cucu, Elena Ivanca, Bunica din Chinteni, Ionuț Rusu sau Ioana Chisiu.

Vezi mai jos trailerul filmului:

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!