Vloggerul Mircea Bravo a realizat un nou clip alături de bunica din Chinteni prin care le oferă tinerilor o lecţie despre viaţa pe care o trăiau românii în comunism. Video-ul a fost distribuit şi de reprezentanţa Comisiei Europene în România.

Clipul se numeşte "Amntiri din comunism cu bunica" şi începe cu momentul în care Mircea Bravo nu vrea să mănânce, ci doar să posteze pe Instragam o fotografie cu mâncarea, căci adună "like-uri".

Pentru că bunica insistă ca băiatul să mănânce, vloggerul îi spune că se comportă ca în anii '80.

Pentru a-i demonstra că habar nu are ce dure erau condiţiile pe atunci, pe vremea comunismului, bunica îi oferă nepotului câteva exemple "pe viu".

"În anii '80 telefonul nu era al tău, ci al statului şi se confisca!", îi explică bunica nepotului, luându-i smartphone-ului. 

Apoi bunica închide televizorul şi scoate routerul de internet din priză, stinge lumina "că aşe o fost în anii 80: două ceasuri am avut curent şi după aia, la lumânare" şi îi ia mâncarea din faţă pentru că este cu carne, iar acest produs se obţinea numai în zilele de vineri stând la coadă la Cooperativă.

Mai mult, se stătea la coadă şi pentru lapte şi pâine, îi povesteşte bunica din Chinteni, deschizând fereastra căci şi-a dat seama că în casă "e cam cald pentru anii 80". 

După doar 17 ore, clipul "Amintiri din comunism cu bunica" a reuşit să strângă peste un milion de vizualizări, fiind distribuit chiar şi de reprezentanţa Comisiei Europene în România.

Vezi clipul mai jos: