Celebrul vlogger și comediant Mircea Bravo (cu numele său real Mircea Popa) își face debutul pe marile ecrane. Actorul a anunțat că pelicula „Mirciulică”, în care joacă nu doar el, ci și simpatica tanti Lenuța din Chinteni și alte personaje cunoscute fanilor săi, va rula în cinematografe începând din octombrie. Clujeanul a lansat și primul trailer oficial al filmului.

„Suntem foarte bucuroși să vă anunțăm că în 7 octombrie apare filmul nostru „Mirciulică” în cinema-urile din toată țara. E un film făcut pentru voi, să vă bucurați de el așa cum o faceți de-atâta timp de clipurile noastre. Avem nevoie de susținerea voastră, așa că orice comentariu, like, share, gând bun ne este de folos”, a scris actorul pe pagina sa de Facebook.

Filmul se anunță o comedie cu multe ingrediente: Mircea, un tânăr de 30 ani din Gherla, pică un examen de magistratură la București și este nevoit să se întoarcă acasă și să locuiască cu părinții lui. Forțat de împrejurări, se angajează la un baron local care deține o firmă de salubritate, dar lucrurile se complică atunci când ajunge să lucreze pentru soția șefului.

Orădenii care merg la spectacolele Teatrului Reginei Maria se vor bucura să vadă că rolul soției șefului lui Mirciulică este jucat de actrița Denisa Vlad (foto jos).

Denisa Vlad

„În Mirciulică vom vedea povestea unui tânăr care vrea să dea la un examen la magistratură la Bucureşti, dar pică şi e nevoit să revină în oraşul natal alături de părinţi, să locuiască cu ei. De acolo începe drama lui, e povestea a sute de mii de tineri din România care locuiesc cu părinţii şi de acolo se nasc şi conflicte”, a spus, pentru observatornews.ro, regizorul Cristi Ilișuan, care lucrează și la clipurile de pe internet ale lui Mircea Bravo.

Vezi trailer-ul filmului:

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!