Un proaspăt însurăţel a primit, duminica, vizita poliţiştilor de la IPJ Suceava tocmai la petrecerea nunţii sale. L-au luat de lângă mireasă şi l-au trimis în arest, fiind căutat pentru proxenetism de colegii din Germania, scrie evz.ro.

Poliţiştii l-au urmărit cum a petrecut la nunta organizată la un restaurant din centrul Sucevei pe Liviu Moraru, 23 ani, alături de soţia sa. Spre finalul petrecerii, ofiţerii i-au pus cătuşe lui ginerică, în baza unui mandat european de arestare emis pe numele lui.

Practic, duminică, pentru el a fost finalul burlăciei, dar şi zilelor de libertate. S-a declanşat coşmarul mai ales că a ajuns în faţa unui procuror de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava, care a decis arestarea preventivă a tânărului pentru demararea procedurilor de extrădare. Familia, mai ales cea proaspătă întemeiată, a fost şocată.

Soţia refuză să creadă că şi-a unit destinele cu un infractor şi nu unul oarecare, ci destul de periculos, acuzat de autorităţile din Germania de trafic de persoane, privare de libertate, viol şi vătămare corporală. "Faţă de tânărul în cauză, autorităţile judiciare germane au emis un mandat european de arestare în data de 22.05.2015", a explicat, ieri, subcomisarul Ionuţ Epureanu

Despre tânărul acuzat de nemţi se ştie doar că a locuit o perioadă în Austria, iar faptele care i se impută ar fi fost comise între anii 2013-2014. Anchetatorii spun că este posibil ca, în 15 zile, Liviu să fie trimis în ţara în care ar fi comis faptele, potrivit aceleiaşi surse.