FC Bihor a mai scăpat de un jucător care avea un salariu ceva mai mare faţă de alţi fotbalişti din lotul echipei. Clubul orădean a reziliat, de comun acord, contractul cu mijlocaşul Ciprian Străuţ.

"Am analizat activitatea jucătorului şi, fiind unul dintre cei cu contracte mai mari, am decis, de comun acord, să reziliem contractul", a declarat preşedintele clubului, Viorel Nemeş.

După Raymond Lukacs, FC Bihor mai cedează astfel un jucător cu experienţă, cu scopul de a face economii, dar şi de a întineri lotul. Pe lângă aceştia, în ultima perioadă au mai fost puşi pe liber de echipa fanion a judeţului portarul Bordea, Marius Vlad şi Mădălin Stancu, iar la capitolul reziliere din dorinţa ambelor părţi se încadrează Răzvan Lupu şi Denis Mark Nichita.

Pe de altă parte însă, conducerea clubului "roş-albastru" a ajuns la un acord cu portarul Adrian Barabaş, în vârsta de 21 de ani, de la FC Hidişel, care urmează să semneze în aceste zile un contract de împrumut valabil până în vară, cu drept de prelungire. Astfel, echipa bihoreană a făcut rost şi de cel de-al treilea portar, care se alătură lui Fildan şi Sălăjan.

Conform preşedintelui clubului, Viorel Nemeş, în continuare se mai caută un mijlocaş şi un atacant, printre cei vizaţi fiind Cristian Andor şi Ember de la CS Oşorhei, precum şi Gh. Popescu, de la CSC Sânmartin.