A fost agitaţie, marţi seară, la un bloc de pe strada Ovidiu Densuşianu din Oradea.

Potrivit informaţiilor transmise BIHOREANULUI de un cititor, martor la eveniment, o bătrânică nu a mai putut fi contactată din cursul după amiezii. Nu a mai răspuns nici la uşă, nici la telefon, astfel că vecinii au cerut ajutor.

Echipaje de poliţişti şi pompieri s-au deplasat la faţa locului, reuşind să pătrundă în casa femeii.

"În jurul orei 20.10, un apelant al numărului unic de urgenţă 112 a sesizat ISU Crişana cu privire la faptul că o octogenară s-ar fi putut afla în situaţie de urgenţă întrucât nu putea fi contactată. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompierii Detaşamentului 2 Oradea, cu o autospecială de intervenţie şi cu o ambulanţă de tip B2 (paramedici). Forţele de intervenţie au pătruns în locuinţa situată la etajul 2 printr-o fereastră, utilizând scara culisabilă, iar în interior au găsit-o pe proprietară în stare de conştienţă, dar cu probleme de sănătate", a explicat BIHOREANULUI maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

Aceasta a mai precizat că paramedicii au evaluat starea de sănătate a femeii şi i-au acordat îngrijiri medicale, urmând să se stabilească dacă va fi transportată la spital. Într-o primă fază, femeia a refuzat internarea.