Pompierii militari din judeţul Bihor s-au mobilizat într-o misiune de suflet pentru a aduce bucurie în vieţile celor aflaţi în dificultate în această perioadă din an.

Echipe de pompieri din cele 12 subunităţi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Crişana" au pornit într-o campanie amplă de donaţii, din 18 decembrie până în ziua de Ajun. Aceştia au sprijinit mai multe familii aflate în nevoie, dar şi instituţii cu copii vulnerabili, potrivit unui comunicat de presă transmis de biroul de presă al ISU Crişana.

Un centru de plasament şi 20 de familii, adică un număr total de 30 de adulţi şi 42 de copii, au primit cadouri cu alimente neperisabile, haine, aparate electrocasnice, rechizite, jucării, cărţi şi dulciuri.

Efortul salvatorilor nu s-a oprit aici, căci pompierii continuă să distribuie şi după Crăciun daruri şi pentru familii monoparentale, persoane în vârstă şi singure, copii orfani, bolnavi care luptă pentru tratament şi supravieţuire, dar şi colegi sau familii de pompieri aflaţi în situaţii dificile.

"În această perioadă specială a anului, la fel ca mulţi alţi oameni de bine, pompierii bihoreni au fost şi continuă să fie alături de cei pentru care fiecare clipă este o luptă pentru supravieţuire, mobilizându-se pentru a dărui acestor oameni aflaţi în dificultate speranţă şi posibilitatea de a simţi, aşa cum se cuvine, spiritul sărbătorilor" se arată în comunicat.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!