După meciul de marţi din Cupa României, formaţia orădeană de fotbal FC Bihor îşi îndreaptă acum din nou atenţia asupra campionatului, astfel că sâmbătă, de la ora 11, va disputa la Bistriţa următorul joc.

În cadrul etapei a IV-a a Seriei a II-a din Liga a II-a, orădenii vor întâlni formaţia locală Gloria, situată pe primul loc al clasamentului.

"Sper ca în urma unui joc bun să obţinem maximum din această deplasare", a declarat înaintea plecării antrenorul echipei orădene, Gheorghe Ghiţ.

Tehnicianul orădean nu se confruntă cu probleme de efectiv înaintea jocului. Echipa a pornit spre Bistriţa vineri, după antrenament.

Deşi sunt conştienţi de dificultatea jocului şi de valoarea adversarului, care provine din Liga I, de unde a retrogradat în această vară, componenţii lotului echipei bihorene au pornit încrezători. "Nu ne este teamă de adversar, iar noi de la fiecare meci încercăm să scoatem maximum, adică să obţinem tot ce se poate", a declarat preşedintele clubului, Şerban Morcan.

Etapa a IV-a din seria vestică a ligii secunde mai propune în acest weekend alte câteva dispute atractive. La Mioveni, CS din localitate va primi replica vâlcenilor de la CSM, iar la Tg. Mureş, ASA din localitate va primi replica celor de la CSU Craiova.


Programul etapei a IV-a din Seria a II-a a Ligii a II-a (sâmbătă):

Ora 11:

CS Mioveni - CSM Râmnicu Vâlcea
Gloria Bistriţa - FC Bihor Oradea
CS Metalul Reşiţa - CS Minerul Motru

Ora 17:

Universitatea Craiova - FC Olt Slatina

Ora 19:

FC UTA Arad - FC Olimpia Satu Mare

Ora 21:

ASA Târgu Mureş - CS Universitatea Craiova